ТАЙ БО ЯК ЗАСІБ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ТРЕНЕРА З ФІТНЕСУ - Фоменко , Олена; Зейналова , Каміла (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті розповідається про сучасний нетрадиційний вид фітнесу – тай-бо, як один із засобів професійної підготовки майбутніх фітнес-тренерів в закладах вищої освіти.