ДОСЛІДЖЕННЯ ЕКОНОМІЧНОГО САМОВИЗНАЧЕННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ C0VID-19 - Лавренко, Ольга Василівна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті представлені результати емпіричного дослідження економічного самовизначення студентської молоді в умовах пандемії COVID-19. Економічна самозабезпеченість розглядається як процес та стан, який не вимагає будь-якої допомоги, підтримки чи взаємодії для виживання. Встановлено оцінку студентами свого рівня матеріального добробуту та приналежності до класу певного майнового стану; основні джерела економічного самозабезпечення в сьогоденні та в майбутньому; основні причини, які підштовхують молодь до протиправних, аморальних дій в процесі економічного самозабезпечення; ставлення до неетичних способів економічного самозабезпечення.