МЕТОД ПРОЕКТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ЗАНЯТТЯХ ХІМІЇ - Ковальчук, Наталія (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті розглянуто теоретичні основи та особливості організації проектних технологій в навчально-виховному процесі на заняттях хімії, здійснено аналіз впровадження проектної діяльності у навчальному закладі.