ВИСВІТЛЕННЯ ДОСЯГНЕНЬ НАНОТЕХНОЛОГІЙ У ЗАГАЛЬНОМУ КУРСІ ФІЗИКИ ПРИ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ЕКОЛОГІВ - Дяденчук, Альона Федорівна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті запропоновано підхід до формування уявлень про нанотехнології у здобувачів вищої освіти екологічних спеціальностей під час вивчення загального курсу фізики шляхом розгляду можливих рішень екологічних проблем за допомогою здобутків наноіндустрії. Даний підхід сприяє накопиченню знань про світ нанотехнологій на перших етапах навчання у ЗВО.