ЗМІШАНЕ НАВЧАННЯ ЯК СУЧАСНИЙ ОСВІТНІЙ ТРЕНД - Гулай , Ольга Іванівна; Шемет, Василина Ярославівна; Фурс, Тетяна Василівна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті проаналізовано особливості змішаного навчання, його відмінності від очного і дистанційного. Зазначено його актуальність в умовах обмежень, пов’язаних із пандемією COVID 19.