ЩОДО БУХГАЛТЕРСЬКОГО ВІДОБРАЖЕННЯ ОПЕРАЦІЙ З БЕЗОПЛАТНОГО ОТРИМАННЯ МАТЕРІАЛЬНИХ І НЕМАТЕРІАЛЬНИХ НЕОБОРОТНИХ АКТИВІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ АГРОБІЗНЕСУ - Бірюк, Олена Григорівна; Коцупатрий, Михайло Миколайович (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
Розглядається питання законодавчого регулювання обліку безоплатно отриманих матеріальних і нематеріальних необоротних активів та запропонована методика їх бухгалтерського відображення, що відповідає сутності здійснюваних господарських процесів на підприємствах агробізнесу.