АНАЛІЗ УРОКУ ПРАКТИКУМУ ЯК ЗАСОБУ ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ЙОГО МЕТОДИЧНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ - Убайдуллоєва, Фарангіс Алішерівна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
Стаття присвячена проблемам формування та розвитку професійної компетентності майбутніх учителів-практикантів, способам і методам проведення уроків. Зазначено, що у розвитку компетентності майбутнього вчителя головну роль відіграють нові способи та методи проведення уроків, їх планування; запропоновано розроблені приклади аналізу уроків.