ТАБЛИЦЯ САМООЦІНЮВАННЯ ЯК ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ РОЗВИТКУ СТРАТЕГІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВОГО ШКОЛИ - Конотоп, Олена (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті йдеться про важливість використання таблиць самооцінювання для розвитку стратегічної компетентності майбутнього вчителя початкової школи. Наголошується, що таблиці самооцінювання спонукають студентів до розширення знань; підвищення мотивації до вивчення мови; розвитку самостійності учнів через розвиток навичок рефлексії, самооцінки та планування власної самостійної діяльності. Наведено кілька таблиць самооцінювання.